Schilder concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Winterschilder

De winterschilder maakt uw huis in de wintermaanden weer helemaal als nieuw. Tijdens de wintermaanden is het voor schilders een rustigere periode, daarom kunnen wij in de winter onze schilderwerkzaamheden tegen een gunstiger tarief aanbieden.

Ieder jaar zijn er een hele hoop mensen die hun woning wel van een nieuw likje verf zouden willen voorzien. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle mogelijke soorten schilderwerkzaamheden. U kunt ons tevens inschakelen als winterschilder, dit biedt u de mogelijkheid om aanzienlijk veel geld te besparen. Wij zullen u in dit artikel wat meer laten zien over deze werkzaamheden, zo weet u wat u kunt verwachten.

Wat is een winterschilder?

Goed, wat is een winterschilder vraagt u zich af? Een winterschilder is gewoon een schilder die in de wintermaanden tegen een gereduceerd tarief werkt. Aangezien de wintermaanden over het algemeen bekend staan als een rustige periode zijn wij in staat om u een aanzienlijk lager tarief aan te bieden. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om voorzien te zijn van de beste schilderwerkzaamheden voor een zacht prijsje.

Professioneel schilderbedrijf

Wij hebben ons weten te profileren als een professioneel schilderbedrijf. Door onze hoge kwaliteit diensten zal u keer op keer weer voorzien zijn van de juiste afwerking voor bij u in de woning. U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende schilderwerkzaamheden:

  • Het schilderen van iedere ruimte bij u in de woning
  • Het schilderen van de buitenzijde van de woning
  • Het netjes afwerken van bepaalde ruimtes
  • Het aanbrengen van een nieuwe laag grondverf aan uw dak

Hier op de site vindt u alles wat u maar nodig hebt voor het inschakelen van een winterschilder. U kunt vandaag nog een offerte aanvragen of contact opnemen met onze klantenservice. Door onze persoonlijke insteek en onze hoge mate van ervaring weet u zeker dat de klus naar behoren zult verlopen. Voor u het weet is uw woning geheel voorzien van een nieuwe laag verf!

Alle diensten:

Uw trap laten schilderen? Bekijk onze mogelijkheden en stappen zodat u weet wat u te wachten staat!
Wanneer u op zoek bent naar een schilder is de prijs, kwaliteit en de snelheid van het werk belangrijk. Wij begrijpen dit goed en optimaliseren onze dienstverlening hier dan ook op door goede ervaren schilders in dienst te nemen.
Een schilder voor uw huis nodig? binnen en buiten leveren wij altijd de beste kwaliteit door de beste schilders en de beste producten in te zetten. Zo bent u gegarandeerd van de kwaliteit.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl