Buitenschilderwerk Haarlem

Het buitenschilderwerk is het visitekaartje van uw woning en biedt een onmisbare beschermlaag tegen de invloeden van weer en wind. Heeft de verf op uw kozijnen, deuren, boeidelen en andere elementen dus zijn beste tijd gehad? Dan is het hoogtijd om onze vakmensen in te schakelen. 

Schilder Concurrent is dé specialist voor #1 kwaliteit buitenschilderwerk in Haarlem. Wij verzorgen het schilderwerk aan uw woning of ander soort pand van A tot Z. Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Binnenschilderwerk Haarlem

Buitenschilder nodig?

Waarom u kiest voor Schilder Haarlem

Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf in Haarlem? Scilder Concurrent staat klaar om betaalbare diensten aan te bieden in de gehele regio van Haarlem. Met onze ervaren schilderskunnen we efficiënt te werk gaan, zodat u snel weer kunt doorgaan met uw dagelijkse bezigheden. Als u kiest voor Schilder Haarlem, dan kiest u voor de volgende zekerheden:

Schilder Haarlem

Schilder Concurrent

Ontdek de voordelen van Schilder Concurrent

Schilder Concurrent is al meer dan twintig jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Wat ons onderscheidt is een sterke focus op kwaliteit in combinatie met zeer concurrerende prijzen. Ons geheim? Wij doen niet aan geheimen. In tegendeel: wij werken juist heel transparant. Maar onze werkwijze is misschien wel uniek. Wij nemen namelijk uitgebreid de tijd om uw wensen en de staat van uw schilderwerk zorgvuldig onder de loep te nemen. Op die manier weten we precies wat er moet gebeuren om uw buitenwerk weer in topconditie te brengen en daardoor kunnen wij scherp offreren. 

Daarbij werken wij met passende verven van de allerbeste kwaliteit en gebruiken wij voor verfwerk op het zuiden altijd hoogglanslak, voor een extra lange levensduur. Door altijd twee lagen aan te brengen garanderen we een perfecte dekking, vele jaren lang.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw schilderwerk. Wij staan klaar om uw project tot leven te brengen met vakmanschap en precisie.

Waarom een buitenschilder in Haarlem inschakelen?

Goed onderhoud van het buitenschilderwerk is essentieel. De buitenkant van uw woning krijgt het immers zwaar te verduren: regen, wind, sneeuw, felle zon en soms flinke temperatuurschommelingen. Goed schilderwerk gaat jaren mee, maar zelfs bij 100% vakwerk zal de verflaag op den duur gaat slijten. Er komen dan minuscule scheurtjes in, waar vocht en vuil tussen gaat zitten. Onder invloed van temperatuurschommelingen zet dit dan uit en na verloop van tijd wordt de slijtage zichtbaar. 

Met name bij houten delen als kozijnen en boeidelen is een verflaag in topconditie heel belangrijk om te beschermen tegen vocht, schimmelvorming en houtrot. Bij stenen ondergronden speelt dit minder, maar gevels met verkleurde afgebladderde verf zien er natuurlijk allerminst netjes uit. 

Om te zorgen dat uw woning of ander soort pand weer vele jaren beschermd is en er netjes uitziet, is een erkende buitenschilder onmisbaar. Vaak is dat weliswaar iets prijziger dan zelf uw buitenwerk schilderen, maar door de veel langere levensduur van het schilderwerk (indien nodig voeren wij tevens herstelwerkzaamheden aan houtwerk en gevels uit) verdient een buitenschilder van Schilder Concurrent zich ruimschoots terug.

Waarom buitenschilder?

Binnenschilder Haarlem

Wat doen onze buitenschilders?

Onder buitenschilderwerk valt alles wat aan de buitenkant van een woning of ander type pand geschilderd moet worden. Denk daarbij niet alleen aan de woning zelf, maar ook aan het schilderwerk in de tuin en eventuele gebouwen in de tuin. Een kleine opsomming:

Onze ervaren en gediplomeerde buitenschilders beschikken over alle middelen en technieken om al het schilderwerk buiten perfect voor u te verzorgen. Indien nodig kunnen wij tevens de ondergrond herstellen. Denk aan het voegen van muren, het verwijderen van roest en het herstellen van houtrot. Kleine reparaties doen onze schilders zelf en bij grotere herstelwerkzaamheden beschikken wij over een groot netwerk van timmermannen, metselaars en andere specialisten.

Buitenschilder Haarlem

wat wij doen!

Werkwijze van Schilder Alkmaar

De vakspecialisten van Schilder Alkmaar gaan graag voor u aan de slag. We doen dit volgens een vaste werkwijze, zodat voor beide partijen duidelijk is wat er wanneer gebeurt. Hebt u besloten onze ervaren schilders in te zetten voor uw klus? Dan werken wij volgens onderstaande stappen:

 • Offerte aanvragen

  Uw aanvraag voor een offerte komt bij ons binnen per email, telefoon of middels het contactformulier verder op deze website. Onze professionals gaan direct voor u aan de slag.

 • Binnen 24 uur offerte op maat

  Bij Schilder Alkmaar streven we naar een snelle dienstverlening, waarbij u binnen 24 uur een gedetailleerde offerte ontvangt met alle benodigde informatie voor uw project.

 • Indien nodig komen wij op locatie

  Indien na telefonisch contact blijkt dat meer informatie nodig is voor een volledig beeld van de klus, komen we graag persoonlijk bij u langs om alles nauwkeurig in kaart te brengen.

 • Vergelijken offertes

  Na het aanvragen van offertes bij verschillende bedrijven kunt u deze zorgvuldig vergelijken, en Schilder Concurrent verzekert u van de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

 • Samenwerking met Schilder Concurrent

  Na uw akkoord op de offerte plannen wij de klus in, bevestigen de startdatum en onze schilders gaan vol enthousiasme aan de slag om uw schilderwerk professioneel af te leveren.

 • Oplevering project

  Na voltooiing van de klus wordt er een grondige controle uitgevoerd, waarna het dak professioneel wordt gekeurd, de werkplek opgeruimd en eventueel puin afgevoerd wordt.

Hoe vaak schilderen?

Buitenschilder Woning Haarlem

Hoe vaak buitenwerk laten schilderen in Haarlem?

Gemiddeld blijft buitenschilderwerk zo’n 4 tot 7 jaar goed. Daarna begint de verf te verweren en komen er scheurtjes in: tijd voor een nieuwe verflaag. Hoe vaak bij u in de regio Haarlem het buitenschilderwerk gedaan moet worden, is onder meer afhankelijk van de volgende factoren:

Werkgebied-Nederland-Schilder Concurrent

Werkgebied van Schilder Haarlem

Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw schilderwerk, door heel Noord-Holland. Ons toegewijde team van ervaren schilders is altijd klaar om uw schilderuitdagingen aan te pakken, ongeacht het moment of de plaats. Wij berekenen dezelfde tarieven door heel Noord-Holland.

Zelfs als u buiten deze regio’s woont, staan wij vaak toch voor u klaar. Reken op Schilder Concurrent voor al uw schilderklussen, waar en wanneer dan ook. Uw schilderwerk is onze specialiteit!

Schilder Haarlem staat klaar voor zowel kleine als grootschalige klussen

Onze schilders deinzen niet terug voor zowel kleine als grote klussen. Dagelijks staan ze paraat om zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst te zijn. Als full-service schildersbedrijf in Noord-Holland bieden wij een uitgebreid scala aan diensten.

Reparatie

Wij voeren kleinere reparaties aan hout en stucwerk intern uit en hebben uitgebreide kennis op het gebied van onderhoud en restauratie.

Nieuwbouw

Bij ons schildersbedrijf hebben we niet alleen ervaring in onderhoud en restauratie, maar ook in nieuwbouw en verbouwingen.

Onderhoud

Wij voeren onderhoudsschilderwerk en wandafwerking uit voor particulieren, kantoren en bedrijven, zowel binnen als buiten.

Wanneer buitenschilderwerk in Haarlem laten doen?

Niet iedere dag is even geschikt voor het aan de buitenkant schilderen van uw woning. Zoals u begrijpt speelt het weer hierin een grote rol. Wanneer het regent (of gaat regenen) of wanneer de lucht erg vochtig is, zoals bij mist, kan de verf niet goed drogen. Hierdoor kunnen kringen en kraters ontstaan in de laklaag: niet mooi en onwenselijk! Daarom werken onze schilders alleen bij goed weer en uiteraard zullen wij u hierover op de hoogte houden na het maken van een afspraak.

Naast het weertype speelt ook de temperatuur een grote rol. Ideale schilderomstandigheden zijn bij temperaturen tussen de 10 en 20 graden Celsius. Onder die omstandigheden droogt de verf het best. Maar ook wanneer het iets kouder of warmer is, kunnen onze ervaren vakmensen uw buitenschilderwerk verzorgen.

De beste dagen om buiten te schilderen zijn dus gemiddeld warm en droog. Daarom loopt de beste periode om uw huis te schilderen van het voorjaar tot ongeveer september. Wilt u in de winter laten schilderen? Dan biedt een winterschilder uitkomst. Omdat onze winterschilders gebruik maken van speciale laksoorten die ook bij koud en nat weer goed hechten, bent u gegarandeerd van een mooi strak resultaat.

Renovatie Haarlem

Wanneer schilderen?

Beoordelingen van onze klanten

Buitenschilder nodig in Haarlem? Vraag nu een gratis offerte aan!

Wilt u ook uw buitenschilderwerk in Haarlem laten verzorgen door onze vakmensen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Deze offerte is geheel gratis en vrijblijvend. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een zeer concurrerende prijsopgave en indien u wenst komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. En wilt u naast uw gevel, kozijnen en deuren ook het interieur van uw woning in de regio Haarlem laten schilderen? Geen probleem, want wij zijn teven tevens specialist in binnenschilderwerk!