Behang verwijderen Haarlem

Tijd voor een nieuw behang in uw woning in Haarlem? Of wilt u wellicht uw muren schilderen of dient u de woning zonder behang op te leveren? Wat de reden ook is: Schilder Concurrent is uw specialist voor het verwijderen van alle soorten behang op alle ondergronden. Wij werken snel, secuur en tegen de meest concurrerende tarieven ooit. En als u wilt, kunnen wij uw wanden ook netjes stuken en voorzien van een #1 kwaliteit laklaag!

Direct gratis en vrijblijvend een prijsopgave ontvangen voor het verwijderen van behang in Haarlem en omstreken? Vraag dan nu een offerte aan! Wij helpen u graag.

Behang verwijderen Haarlem

Behang verwijderen?

Waarom u kiest voor Schilder Concurrent

Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf in Noord-Holland? Scilder Concurrent staat klaar om betaalbare diensten aan te bieden in de gehele regio van Haarlem. Met onze ervaren schilderskunnen we efficiënt te werk gaan, zodat u snel weer kunt doorgaan met uw dagelijkse bezigheden. Als u kiest voor Schilder Concurrent, dan kiest u voor de volgende zekerheden:

Binnenschilder Haarlem

Wat zijn de kosten?

Wat kost het laten verwijderen van behang in Haarlem?

De kosten voor het laten verwijderen van uw behang door onze vakmensen zijn afhankelijk van diverse factoren. De belangrijkste zijn:

Daarbij zullen de kosten per vierkante meter lager uitvallen als u grotere oppervlakten wilt laten verwijderen. Een indicatie van onze prijzen vindt u in onderstaande tabel.

Behang verwijderenIndicatie kosten
Klein appartement (tot 50 m2)€ 250 – € 750
Groot appartement of woonhuis (>100 m2)€ 400 – € 850
Papierbehang laten verwijderen (per m2)€ 5 – € 7
Vinylbehang laten weghalen€ 8 – € 13
Glasvezel of renovlies€ 8 – € 15
Meerdere lagen behang€ 7 – € 17
Behang verwijderen op gipsplaten€ 9 – € 18

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw schilderwerk. Wij staan klaar om uw project tot leven te brengen met vakmanschap en precisie.

Zelf behang verwijderen in Haarlem?

In de meeste gevallen is het verwijderen van behang geen hogeschoolwerk, en kunt u dit dus ook prima zelf doen. Let alleen op bij gipsplaten en behangsoorten als vlies- en vinylbehang, want hier zijn speciale technieken voor nodig. Laat u door ons ook uw binnenschilderwerk verzorgen? Dan is de keuze altijd aan u of u het verwijderen van behang zelf doet of aan ons uitbesteedt. 

Wilt u zelf behang verwijderen van muren van beton of hard pleisterwerk? Dan kunt u dit meestal vrij eenvoudig doen met een stoomapparaat of met oplosmiddel. Met een stoomapparaat brengt u de stoom net als bij een strijkijzer aan op het behang, waarna het met een plamuurmes vrij eenvoudig los te halen is. Met oplosmiddel werkt hetzelfde, alleen brengt u dan het oplosmiddel aan met een spuit of spons, alvorens u het loshaalt.

Zelf behang verwijderen

Renovatie Haarlem

Behang laten verwijderen door de professionals van Schilder Concurrent

Heeft u geen tijd (of geen zin) om zelf uw behang los te halen? Of twijfelt u of het u lukt zonder de muur te beschadigen, bijvoorbeeld vanwege de ondergrond? Of is er sprake van meerdere lagen behang? Laat uw klus dan over aan de professionals van Schilder Concurrent. Onze mensen hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van alle soorten behang op alle ondergronden.

Dankzij onze ruime ervaring en hoogwaardige apparatuur, kunnen wij snel en voordelig ook uw behang in Haarlem verwijderen. In de meeste gevallen kunnen wij al het behang in uw woning binnen één dag verwijderen, waarna uw muren helemaal vrij zijn van behang en lijmresten. Klaar om opnieuw behangen of glad gestukt en geschilderd te worden!

Buitenschilder Woning Haarlem

Professioneel bedrijf

Werkwijze van Schilder Concurrent

De vakspecialisten van Schilder Concurrent gaan graag voor u aan de slag. We doen dit volgens een vaste werkwijze, zodat voor beide partijen duidelijk is wat er wanneer gebeurt. Hebt u besloten onze ervaren schilders in te zetten voor uw klus? Dan werken wij volgens onderstaande stappen:

 • Offerte aanvragen

  Uw aanvraag voor een offerte komt bij ons binnen per email, telefoon of middels het contactformulier verder op deze website. Onze professionals gaan direct voor u aan de slag.

 • Binnen 24 uur offerte op maat

  Bij Schilder Concurrent streven we naar een snelle dienstverlening, waarbij u binnen 24 uur een gedetailleerde offerte ontvangt met alle benodigde informatie voor uw project.

 • Indien nodig komen wij op locatie

  Indien na telefonisch contact blijkt dat meer informatie nodig is voor een volledig beeld van de klus, komen we graag persoonlijk bij u langs om alles nauwkeurig in kaart te brengen.

 • Vergelijken offertes

  Na het aanvragen van offertes bij verschillende bedrijven kunt u deze zorgvuldig vergelijken, en Schilder Concurrent verzekert u van de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

 • Samenwerking met Schilder Concurrent

  Na uw akkoord op de offerte plannen wij de klus in, bevestigen de startdatum en onze schilders gaan vol enthousiasme aan de slag om uw schilderwerk professioneel af te leveren.

 • Oplevering project

  Na voltooiing van de klus wordt er een grondige controle uitgevoerd, waarna het dak professioneel wordt gekeurd, de werkplek opgeruimd en eventueel puin afgevoerd wordt.

Schilder-Haarlemmermeer

Alle soorten behang

Voor alle ondergronden en types behang in Haarlem

Voor onze vakmensen is niets onmogelijk als het op het verwijderen van behang aankomt. Wij zijn gespecialiseerd in het weghalen van onder meer de volgende soorten behang, inclusief lijmresten:

Daarbij maakt de ondergrond voor ons zoals gezegd niet uit, maar wij dienen wel aparte technieken te gebruiken bij gipsplaten of andere zachtere ondergronden. Gips is namelijk zeer gevoelig en daarom moeten we extra voorzichtig zijn en bijvoorbeeld geen water of stoom gebruiken.

Schilder Concurrent staat klaar voor zowel kleine als grootschalige klussen

Onze schilders deinzen niet terug voor zowel kleine als grote klussen. Dagelijks staan ze paraat om zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst te zijn. Als full-service schildersbedrijf in Noord-Holland bieden wij een uitgebreid scala aan diensten.

Reparatie

Wij voeren kleinere reparaties aan hout en stucwerk intern uit en hebben uitgebreide kennis op het gebied van onderhoud en restauratie.

Nieuwbouw

Bij ons schildersbedrijf hebben we niet alleen ervaring in onderhoud en restauratie, maar ook in nieuwbouw en verbouwingen.

Onderhoud

Wij voeren onderhoudsschilderwerk en wandafwerking uit voor particulieren, kantoren en bedrijven, zowel binnen als buiten.

Beoordelingen van onze klanten

Direct uw behang laten verwijderen in Haarlem: gratis offerte

Heeft u interesse in het laten verwijderen van uw behang door de specialisten van Schilder Concurrent? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan om binnen 24 uur onze scherpste prijsopgave te ontvangen. Of u nu gaat om alleen uw behang verwijderen in Haarlem of een complete renovatie, een enkele kamer of uw hele woning: wij helpen u met plezier. Graag tot snel!