Binnenschilderwerk Haarlem

Vakman nodig voor uw binnenschilderwerk in Haarlem? Met tientallen jaren ervaring en een grote passie voor het schildersvak is Schilder Concurrent inmiddels uitgegroeid tot hét schildersbedrijf van Haarlem en omgeving. Wij gaan niet alleen voor perfect schilderwerk van onder meer uw kozijnen, wanden, trappen en deuren, maar werken ook tegen zeer concurrerende prijzen. En goede service, die krijgt u er bij ons altijd gratis bij. Met een glimlach!

Direct een binnenschilder nodig in de regio Haarlem? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan, of lees hier meer over onze dienstverlening.

Binnenschilderwerk Haarlem

Binnenschilder nodig?

Waarom u kiest voor Schilder Concurrent in Haarlem

Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf in Haarlem? Scilder Concurrent staat klaar om betaalbare diensten aan te bieden in de gehele regio van Haarlem. Met onze ervaren schilderskunnen we efficiënt te werk gaan, zodat u snel weer kunt doorgaan met uw dagelijkse bezigheden. Als u kiest voor Schilder Haarlem, dan kiest u voor de volgende zekerheden:

Binnenschilder Haarlem

Ervaren en vakkundig

Wij zijn uw ervaren binnenschilder in Haarlem en omstreken

Als erkende en ervaren binnenschilders weten wij als geen ander hoe wij uw houtwerk, stucwerk en andere oppervlakken binnenshuis perfect moeten afwerken. In principe is bij ons alles mogelijk, maar wij werken altijd volgens wettelijke voorschriften. Met name veiligheid speelt hierbij een belangrijke rol, en daarom dienen wij bijvoorbeeld altijd gebruik te maken van water gedragen verven. 

Deze verven hebben naast een betere luchtkwaliteit tevens als voordeel dat ze snel drogen en minder geur afgeven. Daarbij doet de kwaliteit van verf op waterbasis dankzij moderne technieken ook zeker niet meer onder voor verven op terpentinebasis. In combinatie met het vakmanschap van onze medewerkers bent u met deze verf gegarandeerd van een prachtig strak en duurzaam resultaat, dat tevens aan alle eisen van schrobvastheid voldoet.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw schilderwerk. Wij staan klaar om uw project tot leven te brengen met vakmanschap en precisie.

Wat kunnen onze binnenschilders voor u betekenen?

Bij Schilder Concurrent werken wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten. En uiteraard kunt u ook als VvE bij ons terecht. In principe is bij ons alles mogelijk en omdat wij ook over stukadoors en timmermannen beschikken, kunnen wij uw klus (indien u wenst natuurlijk) van A tot Z uithanden nemen. Schilderklussen waar onze klanten ons vaak voor inschakelen zijn onder meer:

Voor al uw schilderwerk

Latex-spuiten-Haarlemmermeer
Buitenschilder Haarlem

Kosten binnenschilder

Kosten binnenschilder Haarlem

Bij Schilder Concurrent staan we bekend om onze concurrerende prijzen, zonder voorrijdkosten en met scherpe uurtarieven. De kosten van uw schilderklus hangen af van factoren zoals oppervlakte, verftype en eventueel meerwerk. We rekenen per vierkante meter, waarbij de kosten per vierkante meter dalen bij meer oppervlakte. Daarnaast hanteren we aparte tarieven voor verschillende ondergronden, zoals egale wanden en complexere schilderklussen zoals trappen en kozijnen.

Om u een idee te geven van de kosten voor uw schilderklus, zijn hier de tarieven waar wij mee werken:

Per werkdeelOnze kosten
Per vierkante meter€ 25 – € 35
Uurtarief€ 35 – € 40
Sauswerk wanden en plafonds (per m²)€ 9 – € 15
Spuitwerk wanden en plafonds (per m²)€ 7 – € 10
Deur en deurpost€ 140 – € 150
Kozijn€ 100 – € 200
Trap open€ 200 – € 300
Trap gesloten€ 500 – € 800

Wij maken graag een offerte op maat voor uw specifieke wensen. Hierbij houden wij uiteraard ook rekening met uw woning. Gaat het om nieuwbouw? Dan hanteren wij een btw-tarief van 21%. Gaat het om een bestaande woning (ouder de 2 jaar)? Dan betaalt u slechts 9% btw over onze materialen en arbeidsuren! 

Hoe lang gaat binnenschilderwerk mee?

Op al ons schilderwerk ontvangt u standaard maar liefst 5 jaren garantie. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons vakmanschap en daarom garanderen wij dat ons werk minstens 5 jaar lang perfect mooi blijft. En onder gangbare omstandigheden gaat uw schilderwerk nog veel langer mee: 10 jaar of langer is bij ons zeker geen uitzondering.

Om ervoor te zorgen dat u maximaal van ons werk profiteert, zullen wij de ondergrond eerst goed controleren en eventueel bewerken. Wij controleren onder meer op houtrot, schimmel en vocht en zullen vette ondergrond altijd eerst ontvetten alvorens de verf aan te brengen. Op die manier hecht de verf perfect en is er tussentijds geen nood om reparaties aan de ondergrond uit te voeren.

Schilder-Alkmaar-aan-het-werk

Levensduur schilderwerk

Werkwijze van Schilder Haarlem

De vakspecialisten van Schilder Haarlem gaan graag voor u aan de slag. We doen dit volgens een vaste werkwijze, zodat voor beide partijen duidelijk is wat er wanneer gebeurt. Hebt u besloten onze ervaren schilders in te zetten voor uw klus? Dan werken wij volgens onderstaande stappen:

 • Offerte aanvragen

  Uw aanvraag voor een offerte komt bij ons binnen per email, telefoon of middels het contactformulier verder op deze website. Onze professionals gaan direct voor u aan de slag.

 • Binnen 24 uur offerte op maat

  Bij Schilder Haarlem streven we naar een snelle dienstverlening, waarbij u binnen 24 uur een gedetailleerde offerte ontvangt met alle benodigde informatie voor uw project.

 • Indien nodig komen wij op locatie

  Indien na telefonisch contact blijkt dat meer informatie nodig is voor een volledig beeld van de klus, komen we graag persoonlijk bij u langs om alles nauwkeurig in kaart te brengen.

 • Vergelijken offertes

  Na het aanvragen van offertes bij verschillende bedrijven kunt u deze zorgvuldig vergelijken, en Schilder Concurrent verzekert u van de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

 • Samenwerking met Schilder Concurrent

  Na uw akkoord op de offerte plannen wij de klus in, bevestigen de startdatum en onze schilders gaan vol enthousiasme aan de slag om uw schilderwerk professioneel af te leveren.

 • Oplevering project

  Na voltooiing van de klus wordt er een grondige controle uitgevoerd, waarna het dak professioneel wordt gekeurd, de werkplek opgeruimd en eventueel puin afgevoerd wordt.

Houtrotreparatie Haarlem

Houtrot? Wij helpen u!

Houtrot reparatie in Haarlem

Bij oudere kozijnen en ander houtwerk zien we soms dat er sprake is van houtrot. Het is van groot belang houtrot tijdig aan te pakken om ervoor te zorgen dat het rottingsproces stopt en de constructie intact blijft. Wanneer wij vermoeden dat er bij u in Haarlem sprake is van houtrot, dan zullen wij altijd eerst een grondige inspectie uitvoeren.

Komen wij houtrot tegen? En gaat het om een beperkte aantasting? Dan kunnen wij dit snel en eenvoudig repareren middels een deelreparatie. Hierbij halen wij het rotte hout weg en brengen een tweecomponenten-epoxy aan. Dit zorgt voor een hoogwaardige en duurzame reparatie. Na het herstel en na het schilderen ziet u er dan ook niets meer van. 

In sommige gevallen is een deelreparatie niet mogelijk. In dat geval zullen wij u hier eerlijk en transparant over adviseren en kan onze timmerman het houtwerk voor u herstellen.

Schilder Haarlem staat klaar voor zowel kleine als grootschalige klussen

Onze schilders deinzen niet terug voor zowel kleine als grote klussen. Dagelijks staan ze paraat om zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst te zijn. Als full-service schildersbedrijf in Noord-Holland bieden wij een uitgebreid scala aan diensten.

Reparatie

Wij voeren kleinere reparaties aan hout en stucwerk intern uit en hebben uitgebreide kennis op het gebied van onderhoud en restauratie.

Nieuwbouw

Bij ons schildersbedrijf hebben we niet alleen ervaring in onderhoud en restauratie, maar ook in nieuwbouw en verbouwingen.

Onderhoud

Wij voeren onderhoudsschilderwerk en wandafwerking uit voor particulieren, kantoren en bedrijven, zowel binnen als buiten.

Werkgebied-Nederland-Schilder Concurrent

Werkgebied van Binnenschilder Haarlem

Schilder Concurrent is niet alleen dé specialist voor binnenschilderwerk in Haarlem, maar ook daarbuiten. Wij werken in heel Noord-Holland en kunnen in grote delen van Noord-Holland zonder extra kosten uw schilderwerk verzorgen. Onder meer vanuit deze plaatsen kunt u bij ons terecht:

Zelfs als u buiten deze regio’s woont, staan wij vaak toch voor u klaar. Reken op Schilder Concurrent voor al uw schilderklussen, waar en wanneer dan ook. Uw schilderwerk is onze specialiteit!

Beoordelingen van onze klanten

Binnenschilder nodig in Haarlem? Vraag gratis een offerte aan

Onze vakschilders komen ook graag bij u om uw binnenschilderwerk in Haarlem perfect te verzorgen. Vrijwel alles is hierbij mogelijk, van het compleet herstellen en opnieuw schilderen van uw monumentale pand tot het in de lak zetten van een nieuwe trap of deur. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welk scherp tarief wij u van dienst kunnen zijn? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u dan een prijsopgave op maat. Graag tot snel!