Kleuradvies Haarlem

Kleuren – en met name kleurencombinaties – hebben een grote impact op de uitstraling van het interieur of exterieur van woningen en andere gebouwen. Wilt u in de regio Haarlem uw binnenschilderwerk of buitenschilderwerk opnieuw laten uitvoeren en bent u hiervoor op zoek naar professioneel advies? De specialisten van Schilder Concurrent helpen u hier graag mee. 

Uiteraard kunt u er na het afnemen van een professioneel kleuradvies in Haarlem voor kiezen ons ook uw schilderwerk te laten verzorgen. Maar dit is zeker niet verplicht. Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kleuradvies Haarlem

Kleuradvies Haarlem

Waarom u kiest voor Schilder Concurrent

Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf in Noord-Holland? Scilder Concurrent staat klaar om betaalbare diensten aan te bieden in de gehele regio van heel groot Haarlem. Met onze ervaren schilderskunnen we efficiënt te werk gaan, zodat u snel weer kunt doorgaan met uw dagelijkse bezigheden. Als u kiest voor Schilder Concurrent, dan kiest u voor de volgende zekerheden:

Binnenschilderwerk Haarlem

Verstand van kleur

Onze specialisten adviseren u over de kleur van uw schilderwerk in Haarlem

Schilder Concurrent staat al meer dan twintig jaar bekend als hét schildersbedrijf van Haarlem en de wijde omtrek. Wanneer wij een schildersklus aannemen, hoort daar natuurlijk ook een stukje advies bij over het type lak en de precieze afwerking. De laatste jaren hebben wij gemerkt dat met name advies over kleur en kleurencombinaties een steeds meer gevraagd wordt. Welke kleuren passen bijvoorbeeld bij het industriële interieur dat ik wil creëren? Welke kleurencombinatie doet recht aan de historie van mijn pand? En hoe kunnen we er met kleur voor zorgen dat ruimtes groter lijken?

Onze deskundige kleuradviseurs kunnen als geen ander antwoord geven op deze vragen. Daarnaast beschikken ze over alle nodige software om uw wensen en hun ideeën te vertalen in concrete modellen en uiteraard ook kleurstalen. Op die manier bent u niet alleen gegarandeerd van deskundig advies, maar kunt ook zelf zien hoe kleurkeuzes uitpakken

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw schilderwerk. Wij staan klaar om uw project tot leven te brengen met vakmanschap en precisie.

Advies voor kleuren van binnen- en buiten-schilderwerk

Bij Schilder Concurrent zijn we gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Voor beide vormen van schilderwerk kunnen wij u dan ook van een passend en deskundig advies voorzien, waarbij we uiteraard ook het type verf en de kosten meenemen. 

Bij binnenschilderwerk speelt met name de sfeer die u wilt creëren een leidende rol. Ook kijken onze specialisten naar specifieke kenmerken van uw interieur, zoals uw meubilair, de vorm van een ruimte, de kleuren en textuur van gordijnen, en de vloer. Bij buitenschilderwerk gaat het om het totaalplaatje van kozijnen, gevels en deuren, en nemen we ook het effect van de omgeving mee in ons advies.

Deskuundig advies

Buitenschilder Haarlem

Zo werkt kleuradvies bij Schilder Concurrent

Voor een kleurenadvies komt onze kleurenadviseur bij u thuis (of op uw zakelijke adres). Onze adviseur brengt dan op locatie uw wensen in kaart en kijkt uiteraard goed rond, om een beeld te vormen van de ruimte(s) die u wilt laten schilderen. Samen bespreekt u vervolgens de mogelijkheden en de ideeën. Na het gesprek wordt vervolgens een maatwerk kleurenplan opgesteld en ontvangt u schetsen van hoe de kleurencombinaties eruit komen te zien in uw interieur of aan de buitenkant van uw pand. Met dit advies kunt u vervolgens terecht bij ieder schildersbedrijf.

Schilder Haarlem aan het werk

Zo werkt het

Beoordelingen van onze klanten

Een kleurenadvies in Haarlem aanvragen?

Heeft u interesse in een professioneel kleuradvies in Haarlem en omgeving? Neem dan nu gratis en vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze ervaren adviseurs komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een kleurplan op maat voor u te maken. En als u wilt, kunnen wij vervolgens ook het schilderwerk perfect voor u verzorgen. Graag tot snel!