Renovatie Haarlem

Heeft u verbouwplannen? Of is uw woning in Haarlem aan een grondige make-over toe? Schilder Concurrent is uw betrouwbare partner die dit van A tot Z voor u verzorgt. Wij beschikken over een ervaren en deskundig team van aannemers, schilders, timmerlieden, stukadoors, metselaars en dakdekkers, en werken nauw samen met architecten en adviseurs. Kortom: alles om uw renovatie in Haarlem perfect uit te voeren, wat uw wensen ook zijn.

Heeft u interesse in het laten verzorgen van een renovatie aan uw woning of wellicht uw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en maken met plezier vrijblijvend een offerte.

Renovatie Haarlem

Renovatie Haarlem

Waarom u kiest voor Schilder Concurrent

Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf in Noord-Holland? Scilder Concurrent staat klaar om betaalbare diensten aan te bieden in de gehele regio van Haarlem. Met onze ervaren schilderskunnen we efficiënt te werk gaan, zodat u snel weer kunt doorgaan met uw dagelijkse bezigheden. Als u kiest voor Schilder Concurrent, dan kiest u voor de volgende zekerheden:

Schilder Haarlem

De mogelijkheden

Ontdek wat er mogelijk is voor uw renovatie in Haarlem

Veel mensen kennen Schilder Concurrent natuurlijk al als dé specialist voor het laten schilderen van hun woning of zakelijke pand. Maar wist u dat wij ook complete renovaties kunnen verzorgen? Hierbij kunnen wij zoals gezegd al het werk uithanden nemen. Van advies en planning tot sloopwerk, metselwerk en uiteraard een loepzuivere afwerking door ons vakschilders. 

Graag horen wij van u wat uw verbouwplannen zijn of hoe uw droomwoning eruit moet komen zien. Met meer dan twintig jaar ervaring in de bouw kunnen wij u als geen ander vertellen wat er mogelijk is, en ook niet onbelangrijk: wat de kosten gaan worden. 

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van onder meer:

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw schilderwerk. Wij staan klaar om uw project tot leven te brengen met vakmanschap en precisie.

Schilder Concurrent: uw allround bouwspecialist in Haarlem

Met Schilder Concurrent kiest u voor een allround specialist in renovatie en bouwprojecten. Wij beschikken over een groot team en een nog groter netwerk van vakspecialisten. Dit heeft voor u als voordeel dat u slechts te maken heeft met één aanspreekpunt, wat leidt tot een soepele planning en veel minder gedoe. En omdat wij #1 kwaliteit leveren tegen zeer concurrerende tarieven, bent u bij ons altijd gegarandeerd van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Full-service schilder

Binnenschilderwerk Haarlem

Full-service renovatiebedrijf in Haarlem

Bij ons kunt u terecht aan een totaalpakket aan renovatiediensten en als u wilt begeleiden wij uw project in zijn geheel. Iedere verbouwing of renovatie begint bij ons altijd met het goed in kaart brengen van uw wensen en het bespreken van de mogelijkheden. Misschien twijfelt u bijvoorbeeld nog over het plaatsen van een dakopbouw of een aanbouw. Of misschien wilt u weten of het mogelijk is een bepaalde muur door te breken en een extra grote badkamer te realiseren. 

Voor ieder vraagstuk en iedere verbouwwens bieden wij een passende en voordelig geprijsde oplossingen. En bovenal: een resultaat waar u jarenlang gelukkig in kunt wonen, zodat u niet hoeft te verhuizen. Naast uitvoerende vakspecialisten als stukadoors en schilders beschikken wij over alle kennis die nodig is op het gebied van wetgeving, materialen, veiligheid en bouwkunde. Kortom: full-service, alles om u perfect van dienst te zijn.

Schilder Haarlem aan het werk

Voor al uw renovaties

Werkwijze van Schilder Concurrent

De vakspecialisten van Schilder Concurrent gaan graag voor u aan de slag. We doen dit volgens een vaste werkwijze, zodat voor beide partijen duidelijk is wat er wanneer gebeurt. Hebt u besloten onze ervaren schilders in te zetten voor uw klus? Dan werken wij volgens onderstaande stappen:

 • Offerte aanvragen

  Uw aanvraag voor een offerte komt bij ons binnen per email, telefoon of middels het contactformulier verder op deze website. Onze professionals gaan direct voor u aan de slag.

 • Binnen 24 uur offerte op maat

  Bij Schilder Concurrent streven we naar een snelle dienstverlening, waarbij u binnen 24 uur een gedetailleerde offerte ontvangt met alle benodigde informatie voor uw project.

 • Indien nodig komen wij op locatie

  Indien na telefonisch contact blijkt dat meer informatie nodig is voor een volledig beeld van de klus, komen we graag persoonlijk bij u langs om alles nauwkeurig in kaart te brengen.

 • Vergelijken offertes

  Na het aanvragen van offertes bij verschillende bedrijven kunt u deze zorgvuldig vergelijken, en Schilder Concurrent verzekert u van de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

 • Samenwerking met Schilder Concurrent

  Na uw akkoord op de offerte plannen wij de klus in, bevestigen de startdatum en onze schilders gaan vol enthousiasme aan de slag om uw schilderwerk professioneel af te leveren.

 • Oplevering project

  Na voltooiing van de klus wordt er een grondige controle uitgevoerd, waarna het dak professioneel wordt gekeurd, de werkplek opgeruimd en eventueel puin afgevoerd wordt.

Behang verwijderen Haarlem

Vergunning nodig?

Wij helpen ook met uw vergunningsaanvraag in Haarlem

In de voorbereidende fase worden niet alleen bouwtekening gemaakt en een planning opgesteld, maar dienen er vaak ook de nodige zaken geregeld te worden met de instanties. Als uw partner zorgen wij ervoor dat dit soepel verloopt en dat alle nodige vergunningen tijdig en volgens de voorschriften worden aangevraagd, inclusief tekeningen en constructieve onderbouwing.

Bij renovaties en verbouwingen is in veel gevallen een omgevingsvergunning (voorheen: bouwvergunning) nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een aanbouw dieper van vier meter of een dakopbouw laat plaatsen. Ook bij het verwijderen van draagmuren of het aanleggen van een extra trap is een bouwvergunning altijd verplicht.

Werkgebied-Nederland-Schilder Concurrent

Werkgebied van Schilder Concurrent

Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw schilderwerk, door heel Noord-Holland. Ons toegewijde team van ervaren schilders is altijd klaar om uw schilderuitdagingen aan te pakken, ongeacht het moment of de plaats. Wij berekenen dezelfde tarieven door heel Noord-Holland.

Zelfs als u buiten deze regio’s woont, staan wij vaak toch voor u klaar. Reken op Schilder Concurrent voor al uw schilderklussen, waar en wanneer dan ook. Uw schilderwerk is onze specialiteit!

Schilder Concurrent staat klaar voor zowel kleine als grootschalige klussen

Onze schilders deinzen niet terug voor zowel kleine als grote klussen. Dagelijks staan ze paraat om zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst te zijn. Als full-service schildersbedrijf in Noord-Holland bieden wij een uitgebreid scala aan diensten.

Reparatie

Wij voeren kleinere reparaties aan hout en stucwerk intern uit en hebben uitgebreide kennis op het gebied van onderhoud en restauratie.

Nieuwbouw

Bij ons schildersbedrijf hebben we niet alleen ervaring in onderhoud en restauratie, maar ook in nieuwbouw en verbouwingen.

Onderhoud

Wij voeren onderhoudsschilderwerk en wandafwerking uit voor particulieren, kantoren en bedrijven, zowel binnen als buiten.

Kosten renovatie regio Haarlem

De kosten voor het renoveren van uw woning of bedrijfspand in Haarlem zijn uiteraard afhankelijk van diverse factoren. De kosten lopen dan ook flink uiteen. Simpele renovaties van bijvoorbeeld badkamers en keukens kunnen wij al doen vanaf €5.000, terwijl bij een grote aanbouw kosten van €50.000 of meer eerder realistisch zijn. 

De totaalkosten van ieder project worden altijd vooraf door ons berekend op basis van het aantal uren en de materiaalkosten en deze zullen wij helder en transparant communiceren middels een offerte.
In onderstaande tabel hebben wij gemiddelde richtprijzen voor veelvoorkomende renovaties voor u op een rij gezet:

Type renovatieGemiddelde kosten
Complete renovatie woning€300 – €500 per m2
Renovatie badkamer€5.000 – €20.000
Keukenrenovatie€5.000 – €15.000
Toilet vernieuwing€1.000 – €5.000
Plaatsen of vernieuwen dakkapel€3.000 – €10.000
Schilderwerk€1.000 – €5.000
Aanbouw€20.000 – €100.000
Dakopbouw€20.000 – €90.000
Binnenschilder Haarlem

Wat zijn de kosten?

Beoordelingen van onze klanten

Renovatie laten uitvoeren in Haarlem? Neem vandaag nog contact op

Heeft u renovatie- of verbouwplannen voor uw huis of bedrijfspand in Haarlem? En bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn en welke kosten uw plannen met zich mee zullen brengen? Wij denken graag met u mee kunnen gratis en vrijblijvend een prijsopgave maken voor u. Van advies tot het schilderwerk: uw renovatie in Haarlem is bij ons in goede handen. Neem vrijblijvend contact op, wij helpen u graag!